Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La veu femenina i el vi maridaran el cicle ‘enVIu’ de Valls

Els espectacles estiuencs s’iniciaran amb el cicle ‘Juliol Circense al Mas Miquel’, els dies 11, 12 i 13 de juliol

L’espectacle ‘Tandarica Circus’, de la companyia Passabarret, donarà el tret de sortida, l’11 de juliol, al cicle 'Juliol Circense al Mas Miquel' L’espectacle ‘Tandarica Circus’, de la companyia Passabarret, donarà el tret de sortida, l’11 de juliol, al cicle 'Juliol Circense al Mas Miquel' CEDIDA
Espectacles Alba Sancha
Dimecres, 28 Juny 2017 18:13

El claustre del Convent del Carme i l’Auditori de Mas Miquel de Valls tornaran a acollir, per tercer any consecutiu, els espectacles estiuencs emmarcats en el cicle ‘enVIu’ i el cicle ‘Juliol Circense al Mas Miquel’, entre l’11 i el 21 de juliol. En aquesta tercera edició, el maridatge de la música amb veu femenina i el vi seran els protagonistes durant cinc nits al Claustre del Carme. Tot i això, les arts circenses inauguraran la programació i els seus aficionats es podran donar cita a l’Auditori de Mas Miquel durant tres vespres. La majoria de les activitats que es proposen són gratuïtes i s’iniciaran al voltant de les 22h.

Enguany, els espectacles de circ seran els encarregats d’obrir la programació amb propostes fresques i diferents, adreçades a tot tipus de públics, durant els dies 11, 12 i 13 de juliol. L’espectacle ‘Tandarica Circus’, de la companyia Passabarret, donarà el tret de sortida, l’11 de juliol, en una nit amb el segell Territori creatiu Vallenc on quatre pallassos bojos faran de les seves per fer riure al públic. La nit següent, 12 de juliol, arriba des de Málaga ‘El sorprenent Dave Wonderthing’, de la companyia El Capitán Maravilla, amb un espectacle d’escapisme ple de màgia i humor. Per últim , la nit del 13 de juliol, l’actuació de la companyia Hermanos Inconfundibles tancarà el cicle de circ amb l’espectacle ‘Qué raro... verdad?’, on els espectadors podran divertir-se mentre dos actors interpreten Beethoven alhora que fan acrobàcies.

Veu femenina i vi al peu del campanar

El principal reclam del cicle de concerts ‘enVIu. Música i vi al Claustre del Carme’ serà la veu femenina que es projectarà a través de l’actuació de diverses intèrprets i que maridarà amb els vins de la DO Tarragona. Cada nit, el públic assistent podrà gaudir d’una actuació musical femenina al peu del campanar i, en finalitzar, d’un petit tast de vi. Tal com ha explicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, “aquest tast serveix també per fer un postespectacle”, de forma que els assistents puguin conversar amb els artistes mentre fan una petita degustació dels vins dels cellers de la DO Tarragona.

Per la seva banda, la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado, ha aclarit que els dies 17, 18, 19 i 21 es farà aquest petit tast després dels espectacles, però, la nit del 20 de juliol, “el tast serà dirigit, amb cellers que elaboren els seus vins a l’Alt Camp”. Aquest dia, Di-Vins presenta en horari especial, a les 20:30h, una sessió musical amb el Cor Èulia de Valls, dirigit per Mireia Besora, que maridarà amb els vins de la DO Tarragona, un tast que conduirà l’enòloga vallenca Elisa Ribé. L’espectacle del cor, format per 14 veus femenines, recull poemes que descriuen paisatges musicats per diferents compositors que es combinaran perfectament amb les posteriors explicacions de l’elaboració i la degustació dels vins i, fins i tot, de les activitats que ofereixen els mateixos cellers. Aquesta és l’única activitat que s’ha de pagar, amb un preu de 5 euros.

Tot i això, la programació del cicle ‘enVIu’ s’iniciarà amb la pianista i compositora Clara Penya, que presentarà l’espectacle ‘Ocenanes’ en format trio, per homenatjar les dones a través de l’aigua, la nit del dilluns, 17 de juliol. L’endemà, 18 de juliol, Valls acollirà un dels concerts que s’emmarca dins la Setmana Cantant que pivota al voltant de la ciutat de Tarragona, amb l’actuació del Cor Jove de Zurich, format per noies de 15 a 25 anys. Durant la Setmana Cantant, cors de diferents països com Argentina, Estats Units, Irlanda, Suïssa, Rússia, la Xina, Itàlia, etc., es donen cita per gaudir de la música i crear sinergies amb els diversos ritmes que caracteritza cadascun d’aquests territoris. El representant de la Setmana Cantant, Josep M. Gomis, ha destacat la riquesa d’aquest esdeveniment perquè ”si no, només coneixeríem la nostra música”.

Així mateix, el dimecres, 19 de juliol, també amb el segell Territori creatiu Vallenc, arribarà Sílvia Tomàs Trio, amb un repertori que despulla vivències, emocions i reflexions i per finalitzar amb la programació al claustre del Convent del Carme, el 21 de juliol, tindrà lloc una sessió del Liceu a la Fresca, que permetrà seguir en directe l’òpera II Trovadore, de Giuseppe Verdi, escenificada al teatre del Liceu de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: