Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Antonio Orozco serà el plat fort de les Festes d'Estiu de la Pobla

El 15 de juliol arribarà el concert d’Antonio Orozco, que ja només té 400 entrades a la venda

Antonio Orozco, l'estiu passat, al Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils Antonio Orozco, l'estiu passat, al Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils M. ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2017 17:19

Quan la celebració de la revetlla de Sant Joan -i de la resta d’actes de la Festa Major - encara està ben present, el municipi ja pensa en la propera celebració: les Festes d’Estiu. Aquesta celebració arriba cada estiu un ampli ventall de propostes que aconsegueixen, any rere any, una elevada participació. No hi faltaran actes imprescindibles com la Festa del Playback, la Festa del Romesco, la Paella Popular, la Desfilada de moda infantil o les sessions de cinema a la fresca, entre moltes altres propostes convertides ja en clàssics de l’estiu pobletà.

Amb tot, l’acte que més expectació ha generat a la Pobla és el concert que Antonio Orozco oferirà el proper 15 de juliol. El popular artista pujarà a l’escenari pobletà en el marc de la gira promocional del seu treball discogràfic, 'Destino', que l’està portant a actuar a les principals ciutats espanyols i fins i tot europees, ja que té concerts programats a Alemanya, Regne Unit i França.

Enmig de la seva gira, Orozco actuarà a la Pobla de Mafumet, en un concert molt esperat i que comptarà com a teloner amb el reusenc – i veí de la Pobla- Antonio Cruz, qui també presentarà el seu darrer treball d’estudi. Tot plegat tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal de la Pobla, que obrirà portes a les 21 hores. Una hora després començarà l’actuació d’Antonio Cruz, mentre que serà a les 23.30 hores quan arribarà el
moment més esperat de la nit, amb Antonio Orozco pujant a l’escenari per delectar el públic que s’hi doni cita.

Hores d'ara, la venda d’entrades a través del portal web Atrápalo ja ha superat el 85% de l’aforament disponible. Així, els interessats en gaudir d’aquest doble concert encara poden adquirir les darreres 400 entrades a la venda, per només 20 euros, al portal d’Atrápalo: https://www.atrapalo.com/entradas/antonio-orozco-tour-destino-la-pobla-demafumet_e4799795/.

Recta final de la Festa Major

D’altra banda, els pobletans gaudeixen aquest dilluns amb els darrers actes de la Festa Major. Després d’un cap de setmana ben intens, els habitants del municipi tenen avui una triple proposta al seu abast per acomiadar com cal la Festa Major. Durant tot el dia obren les seves portes el Complex Esportiu Municipal i les piscines municipals. A més, els infants també es divertiran de valent al parc d’inflables amb animació infantil, ubicat a la pista coberta del CEM. Finalment, aquesta nit el cel de la Pobla s’il·luminarà amb el gran espectacle pirotècnic que posarà el punt i final a les celebracions en honor del patró del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: