Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el cicle 'Accions en poesia' a la Biblioteca de Vila-seca

El grup local Distrito Rojo obrirà el proper 29 de juny la 15a edició del cicle, que comptarà amb quatre sessions

El grup vila-secà Distrito Rojo obrirà el cicle 'Accions en poesia' El grup vila-secà Distrito Rojo obrirà el cicle 'Accions en poesia' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2017 12:40

El proper dijous, 29 de juny, a les 22.00 h, i al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a la 15a edició del cicle 'Accions en poesia', una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca. El cicle s'iniciarà amb 'Versos desde el distrito', a càrrec del grup vila-secà Distrito Rojo.

Els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música. El dijous 13 de juliol, a partir de les 22.30 h, el cicle continuarà amb 'Poemes de capçalera', a càrrec del rapsode Mingo Ràfols i el guitarrista Miquel Pujadó. El 10 d'agost, a les 22.30 h, serà el torn de la vila-secana M. Isabel Sánchez, que narrarà els seus propis poemes, juntament amb la cantaora Maribel Muñoz i el guitarrista Antonio Albejano, en un espectacle que rep el nom de 'La sombra del silencio: poesia i flamenc'.

Per finalitzar, el dijous 7 de setembre, a partir de les 22.00 h, es representarà 'Música a la Vi-Biblioteca', a càrrec de la veu i l’acordió de Carles Belda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: