Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Los Excéntricos arriben a la carpa de circ dels Passabarrets de Valls

La companyia, que actuarà demà, és un referent en la renovació del clown contemporani

Imatge de l'espectacle 'The Melting Pot Pourri' de Los Excéntricos Imatge de l'espectacle 'The Melting Pot Pourri' de Los Excéntricos LOS EXCÉNTRICOS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 11:40

La companyia francocatalana Los Excéntricos presentarà demà a les 18.00 h el seu darrer espectacle, ‘The Melting Pot Pourri’, a la carpa que la Cia. Passabarrets planta cada any als jardins de Casa Fèlix de Valls. Los Excéntricos, un trio atípic, ha renovat la figura del clown amb una poètica d’arrel realista que busca l’equilibri entre la modernitat i el classicisme. Durant més de trenta anys han defensat l’art del clown, tasca distingida amb diferents reconeixements com el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’espectacle, de caràcter familiar, és un recull de les millors rutines i números d’aquesta veterana companyia, que es troba en plena gira i que enguany els portarà a França i Itàlia. “Los Excéntricos han estat i són un mirall per a nosaltres, ja que han sabut créixer i fer-se grans amb el seu pallasso, un fet que no sempre passa”, ha explicat el responsable de Cia. Passabarret, David Sancho.

Les entrades de l’espectacle ‘The Melting Pot Pourri’ es poden adquirir de manera anticipada al portal Ticketea per un preu de 12€ o a taquilla el mateix dia per 15€. També es poden reservar per coreu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cia. Passabarret

Cia. Passabarret és la companyia de circ degana del Camp de Tarragona, estrenant-se davant del públic el 1995. Fins al moment, han creat una quinzena d’espectacles, però és ben cert que ‘Tandarica Circus’ ha estat el seu espectacle bandera durant els darrers anys. Aquesta temporada ‘Tandarica’ passarà per festivals del País Basc, Castella i Lleó, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana o Extremadura, a més d’una nova sortida a Amèrica Llatina a finals d’any. D’altra banda, la companyia de Valls va obrir el 2012 el seu centre de creació circense La Circoteca, des d’on fan divulgació i distribució d’espectacles de circ i pallasso i on, a més, tenen la seva escola de circ.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: