Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aspencat, Los Manolos i Roba Estesa encapçalen el cartell de Sant Joan a Valls

La gratuïtat serà el denominador comú d’una programació que també compta amb propostes com Ebri Knight o Amparanoia

Lendakaris muertos serà un dels grups que formaran part d'aquest Sant Joan a Valls Lendakaris muertos serà un dels grups que formaran part d'aquest Sant Joan a Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2017 17:52

Valls ja compta amb una plural programació musical que tindrà lloc les tres nits, del 23 al 25 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Joan. Amb els més diversos estils musicals, des de grups de rock i pop dels Països Catalans de primer ordre, com la rumba, formacions punteres del panorama estatal o músiques joves, la gratuïtat serà el denominador comú.

La nit de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, obrirà el teló l’ex Tequila Alejo Stivel amb un repertori carregat dels grans èxits dels 80 on s’inclouran cançons com ‘Rock and roll en la plaza del pueblo’ o ‘Salta’. Als èxits dels Tequila els seguiran Los Manolos –grans llegendes vives de la rumba catalana- amb cançons com la mítica ‘Amigos para siempre’. Tancaran els concerts de la primera nit Ebri Knight, una banda maresmenca que beuen de la tradició per reivindicar l’espectacle.

El dissabte, 24 de juny, tres grans propostes més. Començaran els Animal amb singles com ‘Només amb tu’ amb els que han estat capaços d’arribar a pocs mesos de vida als número 1 de les llistes a Catalunya. Els seguiran els valencians Aspencat que es retiren dels escenaris fent cap pel Sant Joan de Valls amb el seu reggae, dancehall o dubstep. La jornada la tancaran els Green Valley amb una sorprenent posada en escena on conviuran lletres reivindicatives i missatges positius.

L’última nit serà Roba Estesa l’encarregat d’iniciar els concerts. Les sis joves originàries del Camp de Tarragona faran tota una declaració d’intencions que abasten des de la dona fins a la lluita i a la festa. Els hi seguirà Amparanoia amb una Amparo Sánchez que compleix 20 anys de l’edició del seu primer treball discogràfic. Per tancar el Solstici de la Festa Major de Sant Joan, Lendakaris muertos seran els últims en actuar amb el seu punk ortodox, de gran velocitat, amb temes molt curts i cors continus i amb les seves lletres iròniques i àcides que combinen l’humor amb la crítica social i política.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: