Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La hipnosi serà el plat fort del Festival de Màgia Impossible de la Canonja

Es durà a terme al llarg d’aquest cap de setmana i la majoria d’espectacles seran gratuïts

Imatge d'altres edicions de la presentació del Festival de Màgia Impossible de la Canonja  Imatge d'altres edicions de la presentació del Festival de Màgia Impossible de la Canonja CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 23 Març 2017 17:35

Es posa en marxa el festival de màgia de la Canonja que ja va tenir el tret de sortida aquest dimecres passat amb Batall Produccions i el Mag Gerard del Teatre Màgic.
El plat fort arribarà el dissabte, 25 de març, a les 9h a l’Orfeó Canongí on l’hipnotitzador Jeff Toussaint, del programa ‘Hipnotízame’ d’Antena 3, presentarà un espectacle on es viatjarà a l’últim racó del subconscient a través de la tècnica de la hipnosis.

Abans, però, L’Impossible començarà el divendres, 24 de març, amb la Gran Gala Internacional de Màgia on es podrà gaudir de les manipulacions a ritme de Tango dels francesos Kenris Murat & Aurelia, de la màgia visual i original del gironí Toni Cors, la magiaflèxia de Willy Monroe o la companyia catalana Mag Edgard que s’encarregarà de fascinar al públic amb les seves grans il·lusions amb una acurada posada en escena. Finalment, el mag i actor Jordi Pota serà el conductor d’aquest espectacle on oferirà un tast de la seva màgia còmica.

Al dia següent es continuarà la màgia amb Globesession de Willy Monroe on es combinarà la màgia còmica amb diversos efectes màgics en els quals els globus són els protagonistes. Després es donarà pas al ja comentat hipnotista Jeff Toussaint.

Diumenge serà el torn de l’espectacle al carrer ‘Glof’ amb Jam clown & street theater. Posteriorment, el Mag Patxi prendrà el relleu amb la seva actuació ‘¿Conoces a este pollo? on aquest il·lusionista atrapa al públic assistent de forma sorprenent interpretant a un personatge d’aspecte eixelebrat i esbojarrat. El festival finalitzarà amb la presentació d’ ‘El inventor de màgia’ a càrrec d’Adrián Carratalá.

Entrades

La majoria dels espectacles són gratuïts però per als altres es poden adquirir les entrades i abonaments anticipadament a través de la web Codetickets i al Castell de Masricart fins el 24 de març. La venta a taquilla una hora abans de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: