Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els cursos 'online' de xinès, novetat a Tarragona

El programa xinès Gran Muralla ofereix sessions informatives de la seva oferta acadèmica

Sessió informativa del programa xinès Gran Muralla Sessió informativa del programa xinès Gran Muralla INFOCAMP
Ensenyament Albert Cuesta
Dijous, 22 Març 2018 08:29

El Centre d’Estudis Hispànics de la Universitat Rovira i Virgili (URV) s’associa amb la Fundación Institut Confucio de Barcelona (FICB), per l’emissió dels cursos en línea del programa xinès Gran Muralla. Les classes començaran el 5 d’abril i s’impartiran en directe amb professors natius a conveniència del alumne, qui decidirà quan, com i on es vol connectar.

La període de matrícula, amb una oferta de places limitades, s’obrirà el proper 22 de març i finalitzarà el 4 d’abril. El curs s’impartirà del 5 d’abril al 15 de juny de 2018, i té un cost de 300 euros i inclou 60 hores de classe amb un professor en directe, 30 hores per realitzar a la plataforma i sessions presencials de tutoria.

Tot el material del curs es troba penjat a la plataforma Gran Muralla per a l’ús de l’estudiant a qualsevol hora del dia. Les classes impartides seran, a més, gravades per a futures visualitzacions per part dels estudiants. D'aquesta manera, si l'alumne no pot assistir en l'horari determinat, no es perdrà cap classe i podrà seguir-la al seu propi ritme. Fins i tot, s’està desenvolupant una aplicació que servirà com a suport tècnic per l’alumne.

La professora de xinès del Centre d’Estudis Hispànics de la URV, ZHU Rongrong, que ha adoptat el nom de Cristina, ha assegurat que el curs “es pot utilitzar amb finalitats específiques”. Gràcies a una programació personalitzada, dinàmica i interactiva, els alumnes podran triar entre sis nivells diferents, un avantatge que permetrà escollir el curs que millor s’adapti a les seves necessitats. El nivell més alt del programa serà l’equivalent al nivell B2 del Marc Europeu Comú de Referència.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: