Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada l'ampliació del pati de l'Escola Torreforta

L'alcalde de Tarragona inaugura l'ampliació del pati per a infants de l'escola, una vella reivindicació de la comunitat educativa del barri

Moment de la inauguració de l'ampliació del patit de l'Escola Torreforta de Tarragona Moment de la inauguració de l'ampliació del patit de l'Escola Torreforta de Tarragona MAURI FERNÁNDEZ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Març 2018 07:32

L’Escola Torreforta ha inaugurat aquest dilluns 19 de març l’ampliació del seu pati de Cicle Inicial i Educació Infantil. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha tallat la cinta amb l’ajuda d’alumnes del col·legi. L'acte s'ha celebrat al mateix pati ampliat del col·legi, on hi han assistit professors, pares i mares i alumnes de l’escola. Les obres han estat executades per la UTE Acsa Ematsa Via Pública per un import 53.851,36 €.

Els treballs han consistit en l'ampliació del patí, la substitució del mur perimetral per un de nou ajustat a la nova superfície i d'acord amb la tipologia constructiva dels existents al voltant, el condicionament de la superfície de l'àrea de pati ampliada amb grava i sauló compactats. També s'han eliminat els punts d'enllumenat públics afectats i la consegüent reconnexió de la instal·lació restant i la realització de vorera amb panot gris al voltant dels nous trams de mur perimetral.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha destacat que l’obra era una antiga reivindicació del barri i l’escola i ha celebrat que ara el pati ocupi "l’equivalent a dos camps d’handbol i que els nens i nenes puguin tornar a casa amb els genolls pelats de jugar-hi".

Gràcies a aquesta actuació, l’Escola Torreforta, que té 400 alumnes, ha guanyat en espai i condicions. El seu director, Josep Queraltó, ha recordat que aquest 19 de març s’ha convertit en un "Dia de Reis" per a tota la comunitat educativa.

Aquesta actuació a l'Escola Torreforta forma part de les actuacions de manteniment i millores que l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) duu a terme al conjunt dels centres educatius de la ciutat. L'any 2017 es van invertir 1.111.846,52 € en aquest àmbit, repartides en 1.603 actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: