Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obren les inscripcions per als cursos de xinès de la URV

Els cursos Gran Muralla permeten assistir online a classes amb un professor en directe en l’horari escollit pels alumnes / El dilluns 19 de març es faran sessions informatives 

Imatge d'un curs de cultura xinesa a l'Institut Confuci de Barcelona Imatge d'un curs de cultura xinesa a l'Institut Confuci de Barcelona CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 11:45

El proper 22 de març s’obrirà el període d’inscripcions per al curs de xinès Gran Muralla. Els cursos ofereixen la possibilitat d'assistir a classes en directe online amb un professor que realitza les classes en temps real -en l'horari escollit per l'estudiant d'entre els establerts- des d'una aula virtual. Les classes impartides estaran, a més, disponibles per a futures visualitzacions per part dels estudiants. D'aquesta manera, si l'alumne no pot assistir en l'horari determinat, no es perdrà cap classe i podrà seguir-la al seu propi ritme, podent estudiar quan vulgui, on vulgui i com vulgui.

A més dels recursos online i classes en directe propis del programa xinès Gran Muralla, l'CEH ofereix sessions presencials de tutoria i activitats de conversa amb parelles lingüístiques a la URV, totes elles amb estudiants universitaris xinesos que participen del programa formatiu del CEH.

Matriculació i dades del curs

La matrícula per als cursos s’obrirà el proper 22 de març, amb una oferta de places limitades. El curs, que s’impartirà del 5 d’abril al 15 de juny de 2018, té un cost de 300 euros i inclou 60 hores de classe, materials i sessions presencials de tutoria.

Tors els materials del curs es troben penjats a la plataforma de xinès Gran Muralla per a l’ús de l’estudiant a qualsevol hora del dia. A més de les classes impartides, també es podrà consultar vídeos i exercicis addicionals.

Per conèixer millor el mètode d’aprenentatge, la plataforma online oferirà sessions de presentació gratuïtes els dilluns 12 i 19 de març, de 10h a 11h i de 19:30 a 20:30h, al campus Catalunya de la URV.

La URV, centre associat amb la cultura xinesa

Cal recordar que, des de juliol de 2017, existeix un acord de col•laboració entre la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), el Centre d'Estudis Hispànics (CEH) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Fundació URV, com a institucions compromeses amb l'ensenyament de la llengua i la promoció de cultura xinesa, per mitjà del qual volen ampliar els acords de col·laboració que ja mantenen.

La URV és un centre associat per a la impartició dels cursos en línia del programa xinès Gran Muralla. En aquest acord s'expressa que el CEH té com a objectiu d'aquesta col•laboració el desig d'ampliar la seva proposta d’impartir cursos de llengua xinesa amb la inclusió del mètode d'ensenyament creat per la FICB Xinès Gran Muralla, tant en els cursos presencials ja implantats des la FURV, com en una posterior ampliació de l'oferta a cursos en línia amb la metodologia Xinès Gran Muralla.

Per a més informació sobre els horaris, procés de matriculació i del curs en general cal consultar aquest web.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: