Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes a l'Escola Internacional del Camp (EIC)

Les famílies participants en la jornada del dissabte 17 de febrer podran conèixer el projecte de l'escola, els diferents nivells educatius i fer una visita a les instal·lacions

L'Escola Internacional del Camp (EIC) donarà a conèixer a les famílies el projecte del centre i els diferents nivells educatius L'Escola Internacional del Camp (EIC) donarà a conèixer a les famílies el projecte del centre i els diferents nivells educatius CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 13:27

El proper dissabte 17 de febrer, l’Escola Internacional del Camp (EIC) celebrarà la primera jornada de portes obertes d’aquest curs 2017/2018. La jornada començarà a les 10h del matí i durarà fins a les 13h. Les famílies participants podran conèixer el projecte de l’escola de primera mà, el treball que es fa en els diferents nivells educatius -de P1 a Batxillerat i Batxillerat Internacional-, i fer una visita a les instal·lacions de Salou.

L'EIC té programada una altra jornada de portes obertes per al proper dia 5 de maig, a més de diferents sessions informatives, que es duran a terme els següents dimarts o dijous a partir de les 17h: Dimarts 27 de febrer, dijous 13 de març, dimarts 10 d'abril ,dijous 24 d'abril, dimarts 15 de maig, dimarts 29 de maig i dimarts 12 de juny.

El procés de matriculació a l’Escola Internacional del Camp està obert tot l’any. Per a més informació, cal contactar amb Mar Gispert al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 325 620.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: