Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’organitza un curs de català inicial a l’Hospitalet de l’Infant

 Els cursos inicials gratuïts van adreçats a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples per al dia a dia

Imatge d'arxiu d'un curs de català inicial Imatge d'arxiu d'un curs de català inicial CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Febrer 2018 08:46

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant impartiran un curs de nivell inicial de 45 h de durada a l’Hospitalet de l’Infant. El curs, que començarà el 15 de febrer i acabarà a mitjan maig, es farà els dimarts i els dijous, de 15.15 a 17 h, a l’antiga Escola Àster (al costat del Casal de la zona esportiva).

Per a inscriure’s a aquest curs cal adreçar-se a l’antiga Escola Àster el dimarts 13 de febrer, de 15.15 a 17 h, o bé el dia 15, a les 17 h, després de la primera classe.

La setmana passada també va començar un curs intensiu d’aquest nivell a Mont-roig del Camp, que s’imparteix el dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 18 a 20 h. I dilluns aquesta mateixa setmana n’ha començat un altre a Cambrils, que es fa els mateixos dies, però en horari de matí, de 9.30 a 11.30 h.

Els cursos inicials, amb matrícula gratuïta, tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són per a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: