Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les Jornades de Portes Obertes de la URV

Aquest dimecres 7 de febrer se celebra la primera de les tres Jornades de Portes Obertes que farà la Universitat, per facilitar l'orientació universitària dels alumnes de secundària i les seves famílies

L'any passat més de 3.000 persones van participar a les jornades L'any passat més de 3.000 persones van participar a les jornades URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Febrer 2018 08:41

Enguany la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha avançat les dates de les Jornades de Portes Obertes per facilitar l’assistència dels alumnes de secundària dels centres i ajudar-los amb l’orientació universitària, de cara a la decisió que hauran de prendre sobre què estudiar en el proper curs 2018-19.

Per al nou curs acadèmic, la URV ofereix places de nou accés a 41 estudis de grau i 7 dobles graus, amb aquestes novetats: grau d’Història de l’Art i Arqueologia, a la Facultat de Lletres; grau de Gestió de Turisme i Hoteleria i grau de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, a la Facultat de Turisme i Geografia; i el grau de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ). S’ofereixen també 20 places per cursar el grau de Química en anglès, a la Facultat de Química.

La Jornada de Portes Obertes convida els estudiants de secundària a visitar i conèixer de primera mà tots els centres i campus de la Universitat, situats a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i Coma-ruga (el Vendrell). Fa possible un contacte directe amb el professorat, rebre la informació sobre el procés de preinscripció universitària, i tenir la informació sobre cada grau que s’imparteix: pla d’estudis, les pràctiques, les oportunitats de mobilitat, les sortides professionals. Es donen a conèixer tots els serveis universitaris de què disposen els estudiants, com els CRAI, EsportsURV, Llengües URV, Borsa d’Habitatge, Ocupació URV, Servei d’Atenció Psicològica, les aules culturals (de Música, Teatre, Cinema, Art), URV Solidària o el Voluntariat, entre altres. I es fa un recorregut per les instal·lacions universitàries: aularis, els CRAI, els diferents serveis i els laboratoris.

Les sessions de demà són a cada centre o campus, a les 9,30 h o a les 12 h, per facilitar l’assistència de les persones a més d’una sessió. Les dues properes Jornades de Portes Obertes són els dimecres 11 d’abril, per als estudiants de secundària, i el 21 d’abril dissabte, per facilitar l’assistència també de les famílies. L’any passat van participar a les Jornades més de 3.000 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: