Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’INS Pere Martell ofereix una doble titulació en espanyol i alemany

És la primera promoció d’aquest programa de formació dual en el DFGM de Manteniment Electromecànic, únic en un centre educatiu públic a Catalunya

Imatge d'una de les proves que realitzen els alumnes de Manteniment Electromecànic per aconseguir la doble titulació espanyola i alemanya Imatge d'una de les proves que realitzen els alumnes de Manteniment Electromecànic per aconseguir la doble titulació espanyola i alemanya CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 12:57

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha realitzat per primera vegada aquest mes de gener la primera fase de proves per l’obtenció de la titulació alemanya dels alumnes del CFGM de Manteniment Electromecànic. Aquests exàmens són adreçats als alumnes que formen part del programa de formació dual amb l’empresa Elring Klinger, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i la Cambra de Comerç Alemany per Espanya.

La iniciativa, única en un centre educatiu públic de Catalunya, consta d’unes proves de caràcter teòric-pràctic, en les quals els alumnes han de mostrar els seus coneixements realitzant peces que formen part d’un conjunt mecànic. Els estudiants que superin les dues fases de proves obtindran una doble titulació oficial: l’espanyola i l’alemanya. D'aquesta manera, aquest mes de juny, els joves obtindran: el títol oficial espanyol (Tècnic/a en Manteniment Electromecànic), el títol alemany de Mecànic Industrial, juntament amb el nivell A1 d’Alemany.

L’objectiu d’aquest nou projecte és formar als joves segons les necessitats de la indústria i del territori. Com a novetat, aquest cicle s’ha allargat a tres anys pels alumnes que participin en aquest programa. A més, en tractar-se d’una formació dual, els estudiants realitzen part de la seva formació a l’empresa Elring Klinger mitjançant contractes laborals o beques perquè puguin compaginar els seus estudis amb una feina al llarg del cicle formatiu.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: