Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola Solc inaugura la seva nova sala sensorial

El projecte, que ha comptat amb la col·laboració de Dow, es presentarà el 30 de gener, a les 11:30h

Imatge d'un exemple de sala sensorial Imatge d'un exemple de sala sensorial CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 12:59

El proper dimarts, 30 de gener, a les 11:30h, l’Escola Solc celebrarà l’acte inaugural de la seva nova sala sensorial, la qual ha comptat amb la col·laboració de Dow Chemical.

L’acte, batejat com a ‘Festa dels sentits’ comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Jaume Sariol i representants del Disability Employee Network (DEN) a més de la directora de l’escola Solc, Raquel Martínez.

Solc és una cooperativa de treball associat integrada per diferents professionals de l’educació i d’altres serveis vinculats a l’àmbit de l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. En actiu des del 1974, la cooperativa Solc és una entitat sense afany de lucre declarada d’iniciativa social des de l’any 1980. L’escola està ubicada al Complex Educatiu de Tarragona on també estarà la nova sala sensorial que oferirà als seus usuaris un servei addicional i de qualitat en la prestació dels serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual.

En el projecte ha col·laborat Dow que ha finançat la creació d’aquest espai a través del compromís adquirit en el marc de la celebració dels seus 50 anys a Tarragona. Sota el paraigües dels ‘Dow Grants’, es va comprometre a aportar 100.000$ a tres entitats tarragonines per contribuir a fer possibles tres projectes que connecten perfectament amb els Objectius de Sostenibilitat com són desenvolupar el potencial de les persones i de la ciència; valorar la natura; i la col·laboració amb la comunitat. En aquest sentit, un dels tres projectes emmarcats en els ‘Dow Grants’ fixava l’aportació per a “un centre d’educació especial per tal d’aconseguir la integració i normalització dels infants en l’escolaritat ordinària i adquirir una major autonomia personal i/o social”; objectiu que s’assoleix amb la creació d’aquesta sala sensorial de l’Escola Solc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: