Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obren les inscripcions per als nous cursos del Servei Local de Català de Cambrils

Les matricules es faran del 29 de gener al 2 de febrer a l’Ateneu Juvenil

Per als catalanoparlants s’ofereixen cursos tant presencials com en línia Per als catalanoparlants s’ofereixen cursos tant presencials com en línia CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2018 11:49

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) comença la setmana que ve les inscripcions per als cursos de català del segon quadrimestre i ofereix nivells diversos que van des de l’Inicial al de Suficiència i donen dret a un certificat oficial.

Les inscripcions es poden fer del 29 de gener al 2 de febrer, el dilluns i dimecres de 16:30h a 20:30h; el dimarts de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 18:30; el dijous de 9:30h a 13:30h i de 16:30 a 20:30h; i el divendres de 10h a 14h. Aquests mateixos dies també es podran fer les proves de col·locació.

Nivell Inicial intensiu

La novetat d’aquest trimestre és que s’ha organitzat un nivell Inicial intensiu, pensat per a persones nouvingudes que no entenen el català i parlen llengües molt allunyades de la catalana a fi que facin una primera aproximació prèvia al nivell Bàsic 1. Aquest curs es farà intensiu als matins de dilluns, dimarts, dimecres i divendres i durarà del 5 de febrer al 14 de març.

A més, s’impartiran els nivells B1, B2, E1, I1, I3 i S3 amb classres dos dies a la setmana que començaran el 5 de febrer fins el 16 de maig.

Cursos en línia

Per als catalanoparlants s’ofereixen cursos tant presencials com en línia amb el Parla.cat, una bona opció per a persones que tenen dificultats a assistir a classe per motius d’horari o de desplaçament; ja que poden treballar des de casa amb l’ordinador i el suport d’un tutor que els fa el seguiment. A més, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL), del qual forma part el SLC de Cambrils, ofereix aquests dies cursos presencials a l’Hospitalet de l’Infant –concretament el B1, l’E1 i l’S1-. El detall del calendari d’aquesta localitat es pot consultar al web o demanar al 977 128 861.

El CNL continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció en el món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells, modalitats i franges horàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: