Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de reforma de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Tindran una durada de 5 mesos en què s’ampliaran les instal·lacions i es millorarà l’aïllament tèrmic i acústic

Desenvolupament de les obres a l'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Desenvolupament de les obres a l'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 12:01

Vandellòs i Hospitalet de l’Infant ha començat les obres d’ampliació de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs, que serviran per adequar les instal•lacions de l’Escola a les necessitats actuals del centre. D’aquesta manera, es reformarà l’edifici existent per millorar-ne les prestacions d’aïllament tèrmic i acústic, de seguretat i de salubritat; també s’ampliarà perquè pugui albergar l’augment del nombre d’alumnes. El projecte, redactat per l’arquitecta Susanna Margalef, inclou l’adequació de l’espai lliure de parcel·la amb nous jocs, nova pavimentació i delimitació amb noves tanques de l’espai lliure, entre altres. Fins ara, l’escola de música disposava d’un edifici principal i d’uns mòduls prefabricats.

Els espais de l’escola s’han hagut de reubicar per la magnitud dels treballs. Des del passat 15 de gener fins a finals de curs, els alumnes de sensibilització, P3, P4 i P5 faran classe a les instal·lacions del Centre Obert, al pavelló poliesportiu; la direcció i les aules d’instruments estaran al local que abans ocupava Ràdio l’Hospitalet de l’Infant; i les aules de llenguatge musical, els grups instrumentals i l’aula de percussió, a la Casa de Cultura. Segons la regidora d’ensenyament, Núria Ortiz, les obres ‘suposaran una millora substancial de les instal•lacions, així que als més de 200 usuaris i a les seves famílies els demanem que disculpin les molèsties i que tinguin paciència’.

Les obres tenen un termini d’execució de 5 mesos i estan subvencionades pel pla d’acció municipal 2017 (PAM) de la Diputació de Tarragona, que assumirà el 447,48% del cost total, l’altra part anirà a càrrec de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: