Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CNL de Reus amplia els horaris dels cursos de català per al 2018

L’objectiu és afavorir la compatibilitat horària de les persones que treballen o estudien / Les inscripcions es poden fer al desembre en cursos de tots els nivells

Cursos de català al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus Cursos de català al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 08 Desembre 2017 12:48

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura ja té definits els horaris dels cursos de català que començaran al gener. Durant el curs 2017-2018 el CNL augmenta l’oferta en la franja horària del vespre de 19 a 21 hores, tant de nivell Bàsic i Elemental com Intermedi i de Suficiència, per donar sortida a la demanda de persones que treballen o estudien i no poden assistir a classe en altres horaris. Les inscripcions seran al desembre.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) proposa per aquest 2018 cursos de català per millorar les habilitats comunicatives, per aprendre a parlar i escriure en català i per millorar aspectes concrets de la llengua, sota el lema ‘Connecta’t al català’. Les proves de nivell i matrícules seran el 15 de desembre per l’antic alumnat i del 19 al 21 de desembre per al nou, les classes començaran els dies 8 i 9 de gener.

Els centres ofereixen diferents nivells de llengua, des de l’inicial fins al superior, en les modalitats presencial, en línia i combinada, amb uns certificats equivalents oficialment als de la Direcció General de Política Lingüística, i que es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR). També s’ofereixen cursos adreçats a organitzacions i empreses per atendre necessitats específiques de la llengua i facilitar l’aprenentatge i l’ús del català en l’entorn laboral. Paral·lelament, el Consorci ofereix activitats culturals per practicar i aprendre la llengua fora de l’aula, organitzades conjuntament amb altres entitats del territori.

Aquesta administració pública, impulsada per la Generalitat de Catalunya i diversos ens locals, té l’objectiu d’afavorir l’ensenyament i fomentar l’ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat per facilitar la cohesió social, així com el treball en xarxa amb entitats i associacions.

El CNL està situat al Mas Vilanova, al carrer De l’Àliga de Reus, 1, entre el passeig de Misericòrdia i el carrer del Pare Manyanet. Es pot demanar més informació al 977 12 88 61.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: