Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta la memòria de la Càtedra de Desenvolupament Sostenible de Dow i la URV

De la memòria d'activitats de l'any 2017, destaca el joc de rol entre estudiants per reflexionar sobre els impactes econòmics i ambientals

Presentació de la memòria d'activitats Presentació de la memòria d'activitats CEDIDA
Ensenyament Reus Digital/ GDDC
Dilluns, 04 Desembre 2017 19:53

La facultat de Turisme i Geografia de la URV HA acollit aquest dilluns la reunió de la comissió de seguiment de la Càtedra de Desenvolupament Sostenible que duen a terme l'empresa Dow Chemical i la Universitat Rovira i Virgili. La càtedra, presidida per Àngel Bové, vicerector de Transferències i Innovació de la URV, ha presentat la memòria d'activitats de l'any 2017, entre les quals s'han destacat el joc de rol entre estudiants per reflexionar sobre els impactes econòmics i ambientals i el vuitè curs de fotografia sota el lema 'Economia circular'. També s'han posat en valor les jornades de Química verda i el curs Dow/ETSEQ i els projectes de mòduls universitaris de desenvolupament sostenible.

La proposta de les activitats de cara al 2018 tindran a veure amb les que s'han dut a terme durant aquest any.

Publicitat