Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola de la Riba, premi Escoles Verdes 2017

Comparteix el premi a la ‘trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientació del centre’ amb l’escola Bressol de Santpedor

L'escola La Riba ha estat premiada L'escola La Riba ha estat premiada CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 12:05

L’Escola La Riba ha rebut el Premi Escoles Verdes 2017 de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Escola Bressol Municipal Els Gallarets de Santpedor i l’Escola Rosella de Viladecavalls. 

D’entre les 14 candidatures presentades, l’Escola de la Riba comparteix el guardó a la categoria de ‘trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientació integral del centre’ amb l’Escola Bressol Municipal Els Gallarets de Santpedor. Es repartiran un premi de 3.000 euros (1.500 euros cadascun) pel seu compromís acreditat per incorporar l’educació per a la sostenibilitat en el seu projecte educatiu i en la millora del seu entorn.

Dins la categoria de ‘reconeixement a una actuació singular’, l’Escola Rosella de Viladecavalls s’ha endut el premi a la millor actuació vinculada a prevenir o reduir el soroll en un centre educatiu concret. El projecte ha consistit en un seguit d’actuacions que han promogut la sensibilització de l’alumnat, les famílies i l’entorn, així com difondre i compartir totes les accions a través de mitjans de comunicació i jornades amb altres escoles de dins i fora de Catalunya.

Aquesta és la sisena edició dels premis que convoca la Generalitat i que suposen un reconeixement públic a iniciatives d’educació per a la sostenibilitat d’escoles amb el distintiu Escola Verda. Així doncs, també s’han lliurat 34 nous distintius d’Escola Verda a centres educatius de 18 comarques. L’acreditació que atorga la Generalitat als centres que reuneixen les condicions per formar part del Programa Escoles Verdes, que pretén donar suport als centres educatius que volen innovar, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que integren la sostenibilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: