Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de P5 protagonitzen el 'mapping' nadalenc de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’espectacle audiovisual es projectarà sobre la façana de l’hospital gòtic a partir de l’1 de desembre

Als nens i nenes de P-5 se’ls ha gravat, distribuïts en grups, davant d’un croma al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, per simular la seva presència Als nens i nenes de P-5 se’ls ha gravat, distribuïts en grups, davant d’un croma al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, per simular la seva presència CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Novembre 2017 12:36

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant projectaran un mapping nadalenc sobre la façana de l’hospital gòtic de l’Hospitalet, a la Plaça Berenguer d’Entença. Com cada any, els protagonistes de l’espectacle audiovisual són els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i l’Escola Valdelors de Vandellòs, que representaran escenes típiques del Nadal.

Els vuitanta nens i nenes apareixeran sobre un fons d’animació i s’utilitzarà la lletra adaptada d’una nadala de Judit Farrés, que farà referència al Nadal al municipi. El mapping té una durada de 10 minuts i s’estrenarà el divendres 1 de desembre a les 18.30 h. Es podrà veure durant els caps de setmana, fins al dijous 4 de gener.

Segons Núria Ortiz, regidora de Cultura i Ensenyament, aquest acte servirà per “dinamitzar el comerç local, donar importància al nostre patrimoni i implicar els veïns en els projectes culturals que tira endavant l’Ajuntament”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: