Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Intercanvi de l'Institut Baix Camp amb estudiants francòfons

L'institut reusenc promou la mobilitat d'alumnes amb el Quebec (Canadà), Perpinyà o Montpeller com a aposta per la llengua francesa

L'alumna Anne Blanchette, a la seva aula amb alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus L'alumna Anne Blanchette, a la seva aula amb alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Novembre 2017 12:19

L'institut Baix Camp de Reus promou la mobilitat de l'alumnat a través de diferents programes del Servei de Llengües del Departament d'Ensenyament, i més específicament aposta per la llengua francesa. Aquest últim trimestre, una alumna del Quebec, Anne Blanchette, del Lycée Jean-Jacques Bertrand de Farham, s'està durant tres mesos a Reus, del 10 de setembre al 2 de desembre. La correspondante de l'alumna és la Júlia Montoya, estudiant de l’Institut Baix Camp de 4t d'ESO B, que anirà al Quebec del 13 de gener al 8 d'abril. de 2018. Cada una d'elles s'allotja a casa de la seva "parella" i assisteixen a les classes dels respectius instituts a Reus i al Quebec. Aquest projecte te una durada de quatre anys consecutius i l'INS Baix Camp hi participarà amb diferents alumnes de 4t d'ESO.

D'altra banda, dins del programa de Mobilitat Catalunya-Montpeller (Mobisudnord) arribarà el proper 20 de novembre un noi del Lycée François Arago de Perpinyà. Es diu Frédéric Beugnot i cursa Batxibac al seu institut. Serà el correspondant del nostre alumne Jaume Salvat de 4t d'ESO B. Serà a Reus tot un mes, fins el 15 de desembre. I el Jaume marxarà à Perpinyà del 7 de gener al 3 de febrer de 2018. Durant les estades respectives dels alumnes a Reus, Quebec i Perpinyà, els alumnes cursen les mateixes matèries que les seves parelles, participen a les activitats extraescolars, s'integren a la vida dels instituts i de les famílies plenament.

L'Institut Baix Camp ha tingut accés a aquest programa de mobilitat ja que ofereix la doble diplomatura de Batxibac i desenvolupa d'altres projectes d'intercanvis: preparació per l’obtenció dels diplomes DELF scolaire i d'altres projectes lingüístics. El Batxibac és una doble titulació que imparteix l'Institut Baix Camp que permet obtenir alhora el títol Baccalauréat francès i el de batxillerat, tot acomplint amb els requisits d'ambdós països.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: