Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’educació es debat en el TEDxTarragona

L’organització prepara un acte de petit format de cara al 9 de novembre

La Casa Joan Miret ja ha acollit anteriors edcions de les jornades TED La Casa Joan Miret ja ha acollit anteriors edcions de les jornades TED TEDXTARRAGONA
Ensenyament Agnès Llorens
Diumenge, 05 Novembre 2017 01:50

Hem d’educar treballadors o persones? Aquesta és la pregunta que guiarà el debat obert que l’organització no lucrativa TEDxTarragona prepara de cara al pròxim 9 de novembre a Tarragona. L’acte es durà a terme a la Casa Joan Miret de Tarragona i es planteja com una trobada de caire íntim, oberta a persones que estiguin interessades a debatre sobre aquest tema amb experts de diferents àmbits de les comarques de Tarragona.

“Creiem que l’educació és un tema cabdal en el qual, a vegades, no ens centrem tot el que caldria”, opina un dels organitzadors de l’acte, Agustí López, que destaca que la trobada pretén “transformar-se com el menjador de cada en una sobretaula, en la qual cadascú diu la seva de manera distesa, en un clima obert al diàleg i a les diferents idees”.

La trobada comptarà amb la presència dels professor els professors Joaquín Ruiz de Arbulo (URV) i Josep Maria Grau (URV i INS Pere Martell), que reflexionaran sobre quin és el model educatiu que demanda la societat i es preguntaran si els joves surten preparats en un món que canvia tan ràpidament, quines són les avantatges i inconvenients d’aprendre un ofici o adquirir competències i, sobretot, quin és el paper que juguen l’ètica i els valors en tot aquest procés.

L’acte està obert a tothom i les entrades -a 3 euros- es poden adquirir a la web www.tedxtarragona.com.

Un acte adreçat al diàleg personal

L’acte que es durà a terme aquest dijous es un TEDxTarragonaSalon, una modalitat de les sessions que impulsa aquesta organització no lucrativa que es basa en el petit format i la conversa directa entre els assistents. A diferencia del TEDxTarragona, que normalment es duu a terme en grans espais, el TEDxSalon és una variant en la qual es conviden a experts sobre un tema -en aquest cas del món local- per reflexionar sobre i després obrir el debat.

En tot cas, els objectius d’aquesta jornada són els mateixos que els del TEDxTarragona; crear espais que permetin difondre idees innovadores i creatives de la mà dels seus impulsors a un públic divers i heterogeni.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: