Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fundación Repsol posa en marxa un nou programa per alumnes d’FP

El programa es desenvoluparà des de novembre fins a març

Els alumnes comptaran amb un tutor -que serà professor del seu centre de formació- i un voluntari de Repsol, empleat de la companyia energètica Els alumnes comptaran amb un tutor -que serà professor del seu centre de formació- i un voluntari de Repsol, empleat de la companyia energètica CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 02 Novembre 2017 17:23

Fundación Repsol posa en marxa ‘Emprenedoria en FP’, un innovador programa de formació en què els alumnes de cicle superior de Formació Professional aprendran diferents tècniques i tindran el repte de dissenyar un projecte empresarial de base tecnològica.

Amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l’ocupabilitat dels estudiants d’FP, el programa es durà a terme des de novembre fins a març als entorns de Tarragona, A Coruña, Ciudad Real i Múrcia. Amb aquesta iniciativa, doncs, Fundación Repsol ofereix als alumnes participants formació en temes com lideratge, creativitat, comunicació o Lean startup, a més, guiats per un tutor, professor del seu centre de formació i un voluntari Repsol, empleat de la companyia energètica. Com a tancament del programa hi haurà una sessió en cadascuna de les àrees geogràfiques per presentar tots els projectes davant d’un jurat i el millor treball en cada entorn rebrà un premi.

El programa ja s’ha presentat a diversos centres i, concretament a Tarragona, 140 alumnes han assistit a les dues xerrades motivacionals. Tot i així, els interessats encara estan a temps d’informar-se el 3 de novembre amb les properes xerrades organitzades que, a més de descobrir com poden participar en el programa, podran conèixer de primera mà l’experiència de Núria Valero, cofundadora de Lazzum, l’empresa del sector turístic amb vocació social en la que s’aposta pel desenvolupament sostenible i l’economia col·laborativa.

La participació és totalment gratuïta i tothom qui desitgi es pot inscriure al web. Els requisits per participar són pertànyer a algun dels centres de formació professional adherits a la convocatòria i preferentment estar cursant especialitats com administració i gestió, comerç i màrqueting, edificació i obra civil, electricitat/electrònica, energia i aigua, fabricació mecànica, informàtica i comunicacions, instal·lacions i manteniment, química, sanitat o seguretat i medi ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: