Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 200 famílies de Constantí rebran ajudes per la compra de llibres i material escolar

L'Obra Social "La Caixa" aportarà 3.000 euros, que s'afegiran als 13.000 que l'Ajuntament de Constantí ja destina a les subvencions per la compra de material escolar

L'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i el director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, han signat avui el conveni de col·laboració L'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i el director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, han signat avui el conveni de col·laboració CEDIDA
Ensenyament Josep Cartanyà
Dijous, 19 Octubre 2017 13:08

Les famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat de Constantí rebran aquest curs ajudes per la compra de llibres i material escolar. L'Ajuntament de Constantí destina una partida de 13.000 euros a aquestes subvencions, a la qual s'hi afegirà una segona aportació de 3.000 euros de l'Obra Social "La Caixa", després de la signatura del conveni de col·laboració que ha tingut lloc aquest dijous entre el consistori l'entitat financera. En total, es calcula que prop de 200 famílies del municipi es veuran beneficiades aquest curs d'aquestes ajudes.

Des del 2007, l'Ajuntament de Constantí està donar suport a les famílies més necessitades en matèria educativa. La regidora d'Ensenyament, Dolors Fortuny, ha destacat que "es treballa ja des de fa anys per potenciar les ajudes a les escoles i a l'institut" i ha agratït "la col·laboració de la Caixa durant aquests darrers anys en matèries com el menjador escolar, el Projecte estudi assistit de reforç escolar, i aquest any, amb aquestes ajudes per la compra de material escolar". Un altre objectiu de la subvenció d'aquest curs és evitar que hi hagi alumnes que assisteixin a classe sense llibres. Per fer-ho, és l'escola o l'institut qui adquireix tots els llibres i material escolar necessari per al curs, que després adquiriran les famílies.

Nou conveni entre l'Ajuntament de Constantí i "La Caixa"

Mitjançant aquesta col·laboració, l’entitat bancària es compromet a aportar una quantitat de 3.000 euros durant el proper any, que es destinaran a la subvenció de material escolar i llibres per a les famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat. Aquesta aportació se suma als 13.000 euros que l’Ajuntament de Constantí ja destina a aquestes ajudes.

L'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha valorat molt positivament aquesta aportació econòmica de "La Caixa" i ha volgut agrair “la col·laboració de l’entitat i el fet de poder seguir treballant conjuntament en projectes socials i educatius”.

El director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, ha volgut agrair "la confiança de l’Ajuntament en els projectes socials de La Caixa” i “l’oportunitat de poder ajudar les famílies de Constantí que es troben en situació de vulnerabilitat”. Per la seva banda, la directora de l’Oficina de “La Caixa” a Constantí, Anna Garitonandia, s’ha mostrat satisfeta “de poder contribuir a millorar la situació de moltes famílies del municipi, que s’han vist afectades per la crisi econòmica”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: