Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern xifra en 35.000 euros els danys causats per la policia als centres d'ensenyament del Camp

La policia espanyola va irrompre a una vintena de seus electorals del Camp de Tarragona

Alumnes i professors de l'INS Antoni Ballester de Mont-roig del Camp han denunciat la violència i destrosses patides ahir al centre Alumnes i professors de l'INS Antoni Ballester de Mont-roig del Camp han denunciat la violència i destrosses patides ahir al centre INS ANTONI BALLESTER
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Octubre 2017 18:53

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, ha explicat avui que s'estan avaluant els danys causats per l'actuació policial de diumenge en centres educatius i altres espais que van ser seu electoral. D'entrada, el total de danys estimats al Camp és al voltant d'uns 35.000 euros.

En total, la Guàrdia Civil i la Policía Nacional van intervenir en més d'una vintena de centres que actuaven com a col·legis electorals -la majoria centres d'ensenyament i ajuntaments-. Segons les dades facilitades -encara no oficials-, el llistat d'intervencions policials es va produir en les següents seus electorals del referèndum: Renau (consultori local), Tarragona (Institut Martí i Franquès, Institut Pont del Diable, Institut Tarragona, IES Torreforta, Institut Sant Pere i Sant Pau, centre cívic Campclar i serveis territoirals de Territori), Vila-seca (AVV La Formiga), Cabra del Camp (Sala del sindicat), Montferri (Ajuntament), Llorac (Ajuntament), Sarral (Llar d'infants municipal), Picamoixons (Col·legi Rocabruna), Vilabella (CEIP M. Castellar), Puigpelat (Casal Puigpelat Raval), Alió (Ajuntament), Masllorenç (Casa de la Vila), La Selva del Camp (Escola Abel Ferrater), Mont-roig del Camp i Miami (INS Antoni Ballester) i Forès (Ajuntament).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: