Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell vol frenar l’absentisme escolar

El curs passat, es van registrar 93 casos d'absentisme escolar repartits en quatre centres educatius de secundària

INS Baix Penedès INS Baix Penedès CEDIDA
Ensenyament Cati Morell / Taempus
Dimarts, 26 Setembre 2017 08:45

L’Ajuntament del Vendrell ha començat una campanya de sensibilització dirigida a alumnes i famílies sobre la necessitat d’anar a l’escola. Es repartiran uns tríptics informatius sobre les conseqüències de les faltes injustificades d’assistència a classe i s’explicarà com actua l’administració en aquests casos.

El curs passat, es van registrar 93 casos d’absentisme escolar repartits en quatre centres educatius de secundària. El govern local vol intervenir per reduir aquesta xifra, conscient que aquest fenomen oculta, tot sovint, problemàtiques socials complicades que requereixen una actuació coordinada dels professionals corresponents. Per això, es va crear la comissió municipal d’absentisme escolar i, des de l’àrea municipal d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, es va redactar un protocol amb l’objectiu de garantir el compliment de l’escolaritat obligatòria al municipi, en què tots els organismes implicats actuen de manera conjunta per buscar estratègies de prevenció i disminució de l’absentisme a secundària.

Les parts que intervenen en el projecte són els centres educatius, les regidories d’Educació i Joventut del Vendrell, els equips d’atenció psicopedagògica, els serveis socials, la policia local, els Mossos d’Esquadra, Inspecció Educativa i les famílies afectades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: