Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Constantí realitza obres de millora als centres educatius

Els treballs s'han executat a les escoles Centecelles i Mn. Ramon Bergadà, a la Llar d'Infants Municipal, a l'Escola d'Adults i a la biblioteca

Aquest estiu s'han fet obres de millora dels centres d'ensenyament de Constantí Aquest estiu s'han fet obres de millora dels centres d'ensenyament de Constantí CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Setembre 2017 08:48

L’Ajuntament de Constantí ha aprofitat les vacances escolars per realitzar obres de manteniment i millora als centres educatius. El consistori ha destinat 40.000 euros a l’execució d’obres a les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà, a la Llar d’Infants Municipal, l’Escola d’Adults i a la biblioteca.

En el cas de l’escola Mn. Ramon Bergadà s’han fet diverses actuacions de manteniment a diversos espais del centre, com les pistes esportives, lavabos i vestidors, a més de revisar l’enllumenat exterior i interior de l’edifici. Pel que fa a l’escola Centcelles, s’ha dut a terme l’anivellament del terra dels patis, a més de reforçar els peus de les columnes dels porxos, i s’han arranjat les rampes d’accés a les aules, a més d’altres actuacions de manteniment als lavabos i altres espais de l’escola.

Aquest estiu també s’han fet tasques de revestiment de la façana, pintura i arranjament del pati a la Llar d’Infants Municipal; s’han instal•lat mampares per tal de millorar la distribució de les aules a l’Escola d’Adults, i finalment, a la Biblioteca Municipal, s’han desenvolupat tasques de pintura a l’interior de l’equipament, així com a les escales, baranes i a l’entrada de l’edifici.

Les actuacions s’han completat amb treballs de manteniment elèctric i de lampisteria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: