Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus estrena un casal d’estiu per a nens amb autisme

L'equipament disposa d'una vintena de places setmanalas, fins al 28 de juliol, i es troba situat a l'escola Rubió i Ors

Una activitat del casal d'estiu consisteix en una visita a les piscines municipals Una activitat del casal d'estiu consisteix en una visita a les piscines municipals AJUNTAMENT DE REUS
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juliol 2017 12:02

Reus té, per primer cop aquest mes de juliol, un casal adaptat per a nens amb trastorn de l’espectre autista (TEA). En concret, i des de la seva posada en marxa el passat 3 de juliol, l’equipament disposa d’una vintena de places setmanals fins al 28 de juliol, a l’escola Rubió i Ors. En aquest casal, els infants amb TEA i altres trastorns de desenvolupament fan activitats esportives, d’expressió musical i corporal, psicomotricitat, relaxació i jocs d’aigua. Es tracta d’unes pràctiques adients per potenciar les habilitats socials i comunicatives dels infants.

Les persones amb TEA i altres trastorns tenen dificultats per interactuar amb la gent i tenen una major sensibilitat. Amb estratègies d’intervenció terapèutica adients, de què la base és ensenyar aquests infants a moure’s en aquest context en què han nascut i que els resulta complicat i ajudar-los a superar dificultats, es pot aconseguir una bona adaptació i facilitar l’accés i la comprensió de l’entorn.

Fonts del consistori de la capital del Baix Camp van indicar, dies enrere, que l’ocupació del casal “és total”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: