Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els estudis de Medicina, els més demanats de la URV

La demanda per estudiar a la URV el curs 2017-18 es manté estable

Classe de la Facultat de Ciències de la Salut de Reus de la URV Classe de la Facultat de Ciències de la Salut de Reus de la URV CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Juliol 2017 21:10

Les dades resultants de la preinscripció dels estudiants que començaran estudis universitaris el pròxim curs, indiquen l’estabilitat en l’assignació d’estudiants a la Universitat Rovira i Virgili (URV) en aquesta primera ronda: 2.987 estudiants enguany enfront dels 3.138 del curs passat. La reducció a la URV és de 2,73% en el context d’un augment de l’1% del nombre d’assignats al conjunt del sistema universitari català.

Les dades indiquen una estabilitat en la demanda, que segueix essent alta, i una perspectiva de tenir un nombre de matriculats similar al del curs anterior. Cal recordar que el curs passat van entrar a la URV 2.905 estudiants nous.

Aquest dijous, 13 de juliol, comença la matrícula per aquests estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça i del 25 al 27 de juliol es farà la segona assignació de places pels estudiants que hagin accedit a la matriculació aquesta primera ronda.

Els més demanats

Els deu estudis de la URV més sol·licitats en primera preferència han estat, per aquest ordre: Medicina (Reus), Infermeria (Tarragona), Psicologia (Tarragona), Fisioteràpia (Reus), Dret (Tarragona), Intermeria (Tortosa), Educació Social (Tarragona), Educació Primària (Tarragona), Administració i Direcció d'Empreses (Reus) i Periodisme (Tarragona).

Notes de tall

La doble titulació de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia és l’ensenyament de la URV que exigeix una nota de tall més alta per accedir-hi, un 12,614, i està entre els 10 estudis del sistema universitari català amb les notes de tall més altes. Les notes de tall per sobre de 10 a la URV son, a més de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia, Medicina, en Bioquímica i biologia molecular, en Biotecnologia i en la doble titulació de Biotecnologia/Enginyeria informàtica (10,784). Hi ha nou estudis més en que cal tenir més de 8 per accedir-hi.

La resta de titulacions de la URV i dels centres adscrits tenen una nota de tall de 5,0.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: