Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell Comarcal del Baix Camp acull un curs sobre igualtat de gènere

La jornada formativa es realitzarà el proper dilluns, 19 de juny, a partir de les 17:30h

Imatge d'arxiu de la clausura d'un Pla d'Ocupació de la Diputació organitzat a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp Imatge d'arxiu de la clausura d'un Pla d'Ocupació de la Diputació organitzat a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp CCBC
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Juny 2017 11:11

El pròxim dilluns, 19 de juny, a partir de les 17:30h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc el curs sobre igualtat de gènere que organitza el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L’activitat és gratuïta i oberta a totes les dones que vulguin conèixer els aspectes claus a tenir en compte a l’hora de parlar d’igualtat de gènere.

L’experta en gènere, Rosa Casas, serà l’encarregada d’impartir la formació, que tindrà una durada aproximada de dues hores i es planteja des d’una metodologia participativa. Així, durant la primera part, es tractarà l’imaginari simbòlic i el significat que s’atorga a paraules com igualtat, diferència, desigualtat, treball, feminisme, masclisme, etc. Per una altra banda, en la segona part de la sessió, es durà a terme un repàs de les polítiques d’igualtat i sobre com aplicar-les.

Aquelles persones interessades a participar-hi han de formalitzar la inscripció a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: