Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova la creació del premi Josep Porter i Rovira

El guardó pretén ser un reconeixement al treball i desenvolupament musical

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 15 Juny 2017 18:08

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat la creació del premi Josep Porter i Rovira. Es tracta d’un guardó de reconeixement a la promoció, el treball i el desenvolupament musical dels alumnes que hagin realitzat els seus estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc i vulguin accedir a un Conservatori Professional de Música.

Els beneficiaris del premi han de complir algunes condicions: haver cursat, almenys, els dos darrers cursos acadèmics a l’Escola Municipal de Música i haver assolit el Nivell Elemental. Així mateix, també es tindran en compte els resultats acadèmics obtinguts, el treball musical i la participació en els grups musicals que representen l’escola, així com les actuacions fetes a Montblanc i en altres indrets.

La proposta del candidat o candidata al premi Josep Porter i Rovira estarà en mans del claustre de professors de l’Escola Municipal de Música, mentre que l’elecció dels guanyadors la farà el consell escolar del centre. El guardonat o guardonats amb un premi de 500 euros faran una audició el dia del lliurament de premis i, és probable, que la data pugui coincidir amb l’acte d’inauguració del curs de l’escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: