Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’escola La Portalada d’Altafulla tindrà el gimnàs a finals del 2018

L’equipament era una demanda històrica de la comunitat educativa de l’escola

Recreació virtual del futur gimnàs de l'escola La Portalada d'Altafulla Recreació virtual del futur gimnàs de l'escola La Portalada d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Juny 2017 17:43

El llargament reivindicat gimnàs de l’escola La Portalada d’Altafulla podria ser una realitat a finals del 2018, tal com va anunciar dimecres passat, la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, a Altafulla Ràdio.

El primer pas l’han donat l’Ajuntament d’Altafulla i el despatx Esparó Arquitectes, que han signat el contracte per a la redacció del projecte bàsic del gimnàs. L’equipament fa front de façana a les pistes actuals del centre, augmenta la flexibilitat de l’espai i incrementa la connectivitat entre ambdós elements. Segons el projecte guanyador, es manté la idea de porxo central com a element vertebrador entre l’escola i l’ampliació projectada. A més, es crearà una zona de grades i també tindrà un escenari, dos magatzems, vestíbul i vestidors.

El termini d’execució és de quatre mesos. Posteriorment, s’exposarà el projecte i es licitaran les obres. La regidora preveu que “a finals del 2018, si no està del tot acabat, estarà molt avançat”.De les cinc propostes que s’han presentat al concurs públic, aquesta ha estat la que ha sumat més punts, amb un pressupost total de 18.066,86 euros, amb IVA inclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: