Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viatge de final de curs amb un retard de 8 hores

Uns estudiants de Reus es queden a terra per la “descoordinació” de Vueling

Els alumnes de l'institut reusenc, a l'espera de poder embarcar en el nou vol Els alumnes de l'institut reusenc, a l'espera de poder embarcar en el nou vol CEDIDA
Ensenyament Reus Digital/ ACN
Dimecres, 07 Juny 2017 08:11

Un grup de quaranta estudiants de 4t d’ESO i tres professores de l’institut Salvador Vilaseca de Reus van perdre ahir un vol a Florència des de l’aeroport del Prat per una “mala organització” de la companyia Vueling, segons van denunciar. El grup va arribar a l’aeroport a les quatre de la matinada amb l’objectiu d’agafar l’avió que sortia a un quart de set del matí. Segons una de les mestres afectades, Empar Pont, el mostrador de grups no va obrir fins a les cinc i ho va fer amb una única treballadora que “no donava a l’abast” per atendre’ls a ells i a un altre grup de 57 persones.

Tot i que posteriorment s’hi va afegir un altre empleat, el grup va arribar a la porta d’embarcament deu minuts abans de la sortida del vol i no va poder accedir a l’avió. Finalment, el grup va volar a la tarda cap a Bolonya i, des d’allà, va viatjar en autobús fins a Florència. La companyia aèria va admetre ahir que s’havia produït un error puntual de “descoordinació”.

Segons va explicar la professora Empar Pont, quan anaven a facturar els van indicar que ho havien de fer en un mostrador específic per a grups, que no va obrir fins a les cinc.

“Només ens atenia una persona i hem vist que seria molt just, perquè teníem un altre grup al davant; la noia s’ha posat molt nerviosa perquè ha vist que no tenia temps i després ha vingut un altre noi”, va explicar Pont. Segons la seva versió, la treballadora es va posar en contacte amb el personal de l’avió per comunicar-los que encara faltava gent per facturar i els va dir que els esperarien.

Un cop van haver facturat les maletes, van passar els controls a corre-cuita “Ens han tancat la porta d’embarcament a la cara perquè, segons ens han dit, arribàvem deu minuts tard”, va lamentar Pont.

Finalment, la companyia Vueling els va proposar recol·locar-los a la tarda en un altre vol, cap a Bolonya, i els va oferir esmorzar i dinar com a compensació pel temps d’espera a l’aeroport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: