Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell invertirà més de 300.000 euros a les escoles

L’Ajuntament vol cobrir les necessitats que els centres tenen a causa de les retallades de la Generalitat

L'escola Mossèn Cinto Verdaguer, on l'Ajuntament hi farà una de les inversions més importants L'escola Mossèn Cinto Verdaguer, on l'Ajuntament hi farà una de les inversions més importants AJUNTAMENT DE CALAFELL
Ensenyament Taempus
Dimarts, 06 Juny 2017 08:02

La junta de govern local de l’Ajuntament de Calafell va aprovar el projecte de condicionament i millora que s’executarà a les cinc escoles de primària del municipi. La inversió prevista és de 332.901,58 euros i cobreix obres de reparació als edificis, patis i instal·lacions. No inclou la dotació de pissarres digitals i material docent, ni la millora de les zones d’aparcament de les escoles, que l’Ajuntament assumirà des d’altres projectes. Les obres es faran majoritàriament aquest estiu, ja que algunes de les intervencions són incompatibles amb la presència de nens en els centres.

Entre les feines que es faran, hi ha les reparacions dels sistemes de calefacció, la millora de paviments als patis i als jocs infantils, la cobertura de passadissos exteriors o la renovació de tanques perimetrals, entre d’altres. Un dels objectius d’aquestes actuacions és deixar resolts definitivament alguns problemes de manteniment que s’eternitzaven amb solucions provisionals.

Les actuacions necessàries han estat avaluades pels serveis tècnics i educatius de l’Ajuntament de Calafell de manera consensuada amb les respectives comunitats educatives. Segons l’alcalde de Calafell, “el compromís del govern municipal és compensar les retallades que hi ha hagut en els darrers anys per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: