Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurades les pistes esportives i un petit hort a l'Escola del Serrallo

Els mateixos alumnes de l'escola, amb la col·laboració de l'AMPA, han fet possible l'hort

L'alcalde de Tarragona i la resta d'autoritats han visitat aquest matí l'hort de l'escola L'alcalde de Tarragona i la resta d'autoritats han visitat aquest matí l'hort de l'escola MAURI
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2017 17:04

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest matí les noves pistes esportives i un petit hort a l’Escola del Serrallo. L’acte ha comptat amb la presència de la directora territorial d’Ensenyament de la Generalitat, Sílvia Rodes; el conseller d’Educació de l’Ajuntament, Francesc Roca; el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, i la inspectora d’Ensenyament, Rosa Maria Codines.

La inauguració ha estat conduïda per la directora de l’Escola del Serrallo, Maria Rosa Martínez, que ha agraït la col·laboració de totes les institucions en les noves pistes esportives i també en la posada en marxa del petit hort que han fet els mateixos alumnes de l’escola amb la col·laboració de l’AMPA.

Escolars de diferents cursos han intervingut agraint aquestes actuacions i, alhora, han demanat altres millores per a l’escola. L’acte ha finalitzat amb una cançó dels estudiants i l’actuació dels timbalers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: