Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dijous reobre la llar d'infants de Creixell amb nova empresa

L’Ajuntament ha rescindit el contracte amb l’anterior després de comprovar que no ha donat servei una setmana

La lar d'infants podrà reobrir dijous La lar d'infants podrà reobrir dijous ARXIU/ JUDITH FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Ensenyament Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimarts, 30 Mai 2017 09:04

La llar d’infants municipal de Creixell recuperarà, en principi, la normalitat a partir de dijous vinent. L’Ajuntament de Creixell ja ha fet efectiva la rescissió del contracte amb l’anterior adjudicatària, Privilege Class, i ha contractat d’urgència una nova empresa, Eulen, que assumirà la gestió de l’equipament a partir de dijous i fins a la finalització d’aquest curs. La nova empresa subrogarà els treballadors actuals de la llar d’infants que ho desitgin.

Amb aquest canvi, l’Ajuntament posa punt final al tancament a la pràctica de la llar d’infants des del 19 de maig passat. Llavors, els pares dels nens matriculats van decidir deixar de dur els infants a classe en solidaritat amb els treballadors de la llar d’infants, que no cobraven des del mes de febrer. L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va explicar ahir que l’Ajuntament ha aprofitat aquesta situació per accelerar els tràmits de rescissió del contracte. “Hem pogut fer-ho en constatar que s’estava incomplint el contracte, ja que no s’havien cobert baixes ni es respectaven les ràtios; a més, l’empresa ens havia notificat que havia suspès el servei”, va detallar Llopart. La policia local va aixecar acta de la situació cada dia de la setmana passada.

El canvi d’empresa no suposarà, però, el pagament dels salaris que l’anterior adjudicatària deu als seus treballadors, un pas que per l’Ajuntament requereix una ordre judicial. Amb vista al curs vinent, l’Ajuntament ja treballa en un nou concurs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: