Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un nou laboratori més realista per als estudiants d'infermeria

El nou laboratori de pràctiques fa servir tecnologia d'alta fidelitat que permet recrear amb molt més realisme casos clínics

El rector de la URV va inaugurar ahir el nou laboratori d'alta fidelitat de la Facultat d'Infermeria El rector de la URV va inaugurar ahir el nou laboratori d'alta fidelitat de la Facultat d'Infermeria JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Ensenyament Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 11 Mai 2017 08:30

La Facultat d'Infermeria del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona va posar ahir en marxa el nou laboratori de pràctiques per als seus estudiants, que fa servir tecnologia d'alta fidelitat que permet recrear amb molt més realisme casos clínics. La nova aula, que ha suposat una inversió de 50.000 euros, permet simular una gran varietat de casos amb l'ús de maniquins i amb l'ús d'una “avançadíssima tecnologia”, segons va detallar la degana de la Facultat d'Infermeria, Roser Ricomà. En concret, els estudiants podran practicar amb els maniquins d'un adult, d'un infant i d'un nounat prematur.

Una de les principals novetats que incorpora és la possibilitat d'enregistrar el so i la imatge de totes les pràctiques que s'hi facin, de manera que es podran revisar a posteriori o, fins i tot, veure-les en temps real des d'una altra aula. “Té infinitat de possibilitats”, va afirmar Ricomà. De moment es descarta poder crear aules similars als altres dos campus on s'imparteix infermeria (Terres de l'Ebre i Baix Penedès), però es plantejarà el trasllat dels estudiants a Tarragona per gaudir-ne en sessions puntuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: