Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous cursos de formació en Química Industrial

S’ofereixen els cursos de Formació Ocupacional en Química Industrial i Cicle Formatiu de Grau Superior Dual en Química Industrial

Imatge d'arxiu de l'acte de cloenda dels cursos de l'edició anterior Imatge d'arxiu de l'acte de cloenda dels cursos de l'edició anterior REPSOL
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 05 Mai 2017 09:20

Repsol impulsa la Formació Laboral al Camp de Tarragona a través de la convocatòria de dues ofertes formatives que donen la possibilitat als alumnes de formar part de la Borsa de Treball del Complex Industrial de Tarragona. Els participants en aquestes accions formatives duran a terme activitats d'operació, control i vigilància i es responsabilitzaran de les persones i els equips de l'àrea de treball al seu càrrec. A més de formar part de la Borsa de Treball del Complex Industrial, Repsol els ofereix possibilitats de desenvolupament professional i formació contínua a càrrec de l'empresa.

Pel que fa al curs de Formació Ocupacional en Química Industrial, els alumnes provindran de l’atur i cursaran una línia de formació professional integrada dins del programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta modalitat de formació professional integrada, que genera ocupació i oportunitats de reciclatge cap a estudis amb sortida laboral, és clau per donar resposta a les necessitats del territori. Aquest curs tindrà una durada de 10 mesos i té una part teòrica i una de pràctica.

D'altra banda, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en modalitat Dual en Química Industrial obtindran el títol de grau superior en Química Industrial. Aquest curs també està format per una part pràctica i una de teòrica, però la seva durada és de dos cursos escolars. La Formació Professional amb model dual permet que l’alumne compagini la formació al centre docent i l’activitat productiva en una empresa relacionada amb la titulació que està cursant. Amb aquest model de Formació Professional, que s’inspira en altres existents a Alemanya, Suïssa, Àustria o Dinamarca, es vol afavorir la reactivació econòmica.

La matrícula

El proper dimarts 9 de maig, finalitza el període d'inscripció per a aquests cursos que s'iniciaran al proper mes de setembre. Els interessats s'hi poden inscriure emplenant el formulari de sol•licitud que trobaran a la web de Repsol, https://repsol.epreselec.com/Candidato/Ofertas/Ofertas.aspx.

Es preveu que més del 70% dels alumnes d’aquests dos cursos acabin formant part de la plantilla de Repsol, com a operadors de planta química. Des dels inicis d’aquests cursos, a finals dels anys 90, 847 alumnes els han cursat amb èxit, i actualment 583 d’ells formen part de la plantilla de Repsol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: