Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona rebutja la desmilitarització a l’Espai de l’Estudiant de Valls

ERC ha votat en contra de la moció de la CUP que demanava la desmilitarització del saló argumentant que és una decisió que pertoca a l'Estat

Representants de la CUP de Valls manifestant-se a l'Espai de l'Estudiant en altres edicions. Representants de la CUP de Valls manifestant-se a l'Espai de l'Estudiant en altres edicions. CEDIDA
Ensenyament Marina Martínez
Divendres, 24 Febrer 2017 13:06

La CUP ha presentat una moció en el ple de la Diputació de Tarragona celebrat aquest divendres on es demanava la desmilitarització a l’Espai de l’Estudiant de Valls i la retirada del suport econòmic per part de la Diputació. En el plenari ambdues propostes han estat rebutjades per un total de 26 vots en contra i únicament amb el vot de la CUP a favor.

El diputat provincial d’Esquerra Republicana (ERC), Jordi Cartanyà, ha argumentat la seva oposició explicant que “tot i que compartim la desmilitarització en espais docents, no depèn del consorci sinó que és tracta d’ una competència de l’Estat”. També ha afegit que la finalitat de l’Espai de l’Estudiant a Valls “és orientar als joves”.

Respecte a la retirada del suport econòmic per part de la Diputació, també s'ha votat en contra ja que “en aquest espai s’ofereixen cursos que realitza aquesta institució i serveixen als joves per escollir altres vies de cara al futur”.

Un PAM DE 32 milions

D'altra banda, Des del passat dilluns, els consistoris ja poden demanar les subvencions del Pla d’Acció Municipal de l’anualitat 2017 (PAM), que la Diputació ha dotat enguany amb 32 milions d’euros. El ple d'avui ha donat ha aprovat les bases dels ajuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: