Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ikea farà a Valls la central de vendes en línia

La unitat central de Valls esdevindrà el punt de distribució als nous centres logístics

El centre d'Ikea de Valls està en procés de preparació del 'tendering' per a la posada en marxa del projecte. El centre d'Ikea de Valls està en procés de preparació del 'tendering' per a la posada en marxa del projecte. ACN.
Empreses Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dissabte, 31 Desembre 2016 08:39

Els magatzems de Valls d'Ikea seran la seu de la unitat central de paqueteria en la nova estratègia de venda per internet que desplega la multinacional, segons ha explicat Tolga Öncü, responsable d'Ikea a l'Estat espanyol i Portugal en una entrevista al diari El País. Les instal·lacions seran el centre del projecte a l'Estat espanyol, Portugal i sud de l'Estat francès.

A mitjan novembre, Ikea va estrenar el sistema de botiga en línia a València i Barakaldo amb molt bons resultats i vendes per valor d'un milió d'euros en una setmana. Ara, l'objectiu és desplegar aquesta oferta a tot l'Estat després de l'estiu. Valls tindrà una unitat central automatitzada que podrà repartir 7.000 de les 9.500 referències d'Ikea als que seran entre 20 i 30 nous centres logístics que crearà l'empresa arreu de l'Estat. I aquests seran els que faran arribar a les llars les comandes que els clients hagin realitzat a les botigues virtuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: