Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Institut Pere Martell acull els VII Premis AEST

S’han entregat als millors expedients acadèmics i professionals de Mecatrònica Industrial i Manteniment Electromecànic

Imatge dels guanyadors i finalistes dels VII Premis AEST. Imatge dels guanyadors i finalistes dels VII Premis AEST. CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2016 10:35

L’Institut Pere Martell de Tarragona ha estat l’escenari de la 7a edició dels Premis AEST. Uns guardons que atorga l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST) als millors expedients acadèmics i professionals de l’alumnat del CFGS Mecatrònica Industrial i del CFGM Manteniment Electromecànic. Del CFGS de Mecatrònica Industrial, el guanyador del certamen d’enguany ha esta Pau Romero i, d’altra banda, el guanyador del CFGM de Manteniment Electromecànic ha estat Daniel Rodríguez.

Aquest esdeveniment, ja consolidat, ha estat tot un èxit de participació, tant per part del món industrial i empresarial del territori, com per part dels alumnes del centre. A continuació ha tingut lloc la ponència ‘La gestió d’actius en una indústria ISO 55001’ a càrrec del Director de plataforma FM de la regió mediterrània de Sodexo, David Ballesté. També s’ha dut a terme una taula rodona amb un debat sota el títol ‘Present i futur de les empreses de Serveis en l’àmbit industrial’ on s’han tractat els temes actuals al voltant del sector del manteniment, seguretat industrial i sortides professionals per als nostres alumnes.

L’institut Pere Martell un dels pioners a Catalunya

Més enllà d’aquest certamen, la col·laboració entre l’Institut Pere Martell i l’AEST es produeix des de fa ja uns quants anys. Des del 2009 l’Institut Pere Martell és un dels centres pioners a Catalunya en implantar la modalitat de formació en alternança i dual entre el centre educatiu i l’empresa. D’aquesta manera els alumnes poden compaginar els estudis amb una feina de qualitat relacionada amb la seva especialitat.

Així mateix, dins dels sector del manteniment industrial, l’Institut Pere Martell imparteix un cicle de formació dual amb doble titulació: l’espanyola i l’alemanya. Es tracta del CFGM de Manteniment Electromecànic, un projecte únic a Catalunya gràcies a la col·laboració entre el Departament d’Ensenyament, l’empresa Elring Klinger i la Cambra de Comerç Alemanya per Espanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: