Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra la V Jornada pel Foment de l’emprenedoria i l’ocupació

Tindrà lloc el proper 17 de novembre al Palau de Congressos i comptarà, entre d’altres, amb diverses conferències

Imatge d'altres edicions de les Jornades de Tarragona Impulsa. Imatge d'altres edicions de les Jornades de Tarragona Impulsa. CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Novembre 2016 10:19

Tarragona Impulsa, el servei de l’Ajuntament de Tarragona encarregat de les polítiques d’ocupació, formació i empresa, ha organitzat pel proper dijous, 17 de novembre, al Palau de Congressos de la ciutat, la 5a Jornada Tarragona Impulsa dedicada al foment de l’emprenedoria i l’ocupació.

Des de Tarragona Impulsa es treballa per oferir a la ciutadania projectes innovadors i útils per millar la ocupabilitat dels usuaris. Aquesta cinquena Jornada vol ser un punt de trobada i inspiració per a persones que estiguin fent una cerca activa d’ocupació o vulguin iniciar un projecte emprenedor propi.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha explicat que “la Jornada vol oferir un servei a la ciutadania, d’una banda, als emprenedors que volen tirar endavant el seu propi projecte professional; i, d’altra, als que busquen feina; esperem que hi hagi molt de feedback entre els ponents i els assistents”.

La Jornada s’inaugurarà a les 9:15h per part del conseller Francesc Roca i comptarà amb la ponència inaugural, a les 9:30h, de Quico Tarongí, llicenciat en Ciències de la Informació, especialitzat en programes de navegació i aventures, i protagonista del repte ‘Aliat’, que dissertarà sobre ‘Passió, supervivència, lideratge, superació i motivació’. A continuació, intervindrà Ivan Utgé, emprenedor, comunicar i coordinador de l’Acceleradora Startup Catalonia Catalunya Sud, que tractarà sobre ‘Networking per l’ocupació i eines per comunicar’.

Dues àrees separades

Al llarg del matí, els assistents a la Jornada es distribuiran en dues àrees: la d’emprenedoria i la d’ocupació. A l’àrea d’emprenedoria intervindrà la coach executiva Bibiana Villa; l’emprenedor i consultor expert en noves tecnologies, Lluís Font; el professor d’Economia i de l’Empresa de la UOC, August Corrons; i, per finalitzar, s’exposaran experiències sobre finançament.
Pel que fa a l’àrea d’ocupació, hi haurà la intervenció de representants de l’empresa Smart Selection, que explicaran com superar una entrevista de feina; i el professor universitari i autor de diversos llibres, Jesús A. Mármol, amb la conferència titulada ‘Supera el fracàs i troba feina’.

A les 13:30h hi haurà una taula rodona sobre oportunitats de desenvolupament econòmic al territori en la qual es presentaran les tendències d’ocupació i les possibilitats per emprendre en els seus àmbits econòmics.

Per a més informació i inscripcions gratuïtes es pot accedir a la web de Tarragona Impulsa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: