Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca mostra casos d'èxit de les seves empreses

Concactiva acull la jornada aquest dimarts, a les 18:30 hores

La seu de Concactiva acull la jornada d'empresa. La seu de Concactiva acull la jornada d'empresa. GENCAT.CAT.
Empreses Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimarts, 15 Novembre 2016 07:59

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà, Concactiva, i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen una nova edició del programa 'Som-hi! Tresors amagats. Casos d'èxit empresarial'. Serà un col·loqui d'experiències emprenedores de la comarca que es farà avui, a les 18:30h, a la seu de Concactiva.

La jornada vol palesar que ni tota empresa d'èxit ha de ser tecnològica ni cal travessar l'oceà per aconseguir fundar una empresa viable. I en aquest cas, a la Conca de Barberà hi ha exemples que es podran conèixer de primera mà com ara Maletes Queralt, Lakakús o Succés, que no pertanyen al sector de l'alta tecnologia però que han aconseguit trobar el seu lloc al mercat. Els seus responsables explicaran el camí que han seguit i que pot servir d'inspiració per a altres emprenedors i empresaris. A més, Joan Torrent, professor de la UOC, farà una petita xerrada: Èxits i fra...casos oportuns. També es presentarà la ponència L'acceleradora d'empreses start-up Catalonia, a càrrec d'Ivan Utgé, coordinador de l'Acceleradora Catalunya Sud Start-up Catalonia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: