Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

IQOXE demana a les administracions una tramitació "àgil" dels permisos per tornar a operar "de manera segura"

La companyia expressa el compromís per reconstruir la planta de la Canonja

Imatge d'arxiu de la planta d'Iqoxe, que es va obrir el 2017 Imatge d'arxiu de la planta d'Iqoxe, que es va obrir el 2017 ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Divendres, 24 Gener 2020 18:39

IQOXE ha demanat a les administracions "una tramitació àgil dels permisos necessaris per poder reiniciar l'activitat de manera segura" a la zona no afectada per l'explosió del passat 14 de febrer. En un comunicat signat per la direcció i el comitè d'empresa aquest divendres, la companyia ha desmentit "que s'hagi reiniciat l'activitat". "Tots els treballs que s'executen pretenen mantenir la instal·lació de manera plenament segura", s'ha apuntat.

La nota arriba l'endemà que el secretari general del Departament de Treball, Josep Ginesta, anunciés l'obertura d'un nou expedient a l'empresa per incompliment de l'avaluació dels riscos laborals en la represa de l'activitat. A més, IQOXE ha expressat el compromís de reconstruir la planta.

El text s'ha acordat per les dues parts després d'una reunió de treball que han mantingut, en la qual s'ha analitzat la situació de l'empresa. També s'ha fet un reconeixement als bombers, al personal de seguretat i als treballadors de la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: