Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Seat Tarraco serà el nom del gran SUV de Seat

A falta de la confirmació oficial de la marca automobilística, una prestigiosa revista de motor alemanya avança el nom del nou gran SUV de Seat de set places

El nou gran SUV de Seat serà de set places El nou gran SUV de Seat serà de set places CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 16:20

Seat Tarraco. Aquest serà el nom escollit per batejar el gran SUV de Seat. Tot i que la marca automobilística encara no ho ha confirmat, la prestigiosa revista del motor alemanya Acte Motor und Sport ja ho han anunciat citant fonts ben informades de la companyia a Alemanya. Altres mitjans de comunicació especialitzats també es fan ressò de la noticia.

Segons aquestes informacions, la marca 'Tarraco' s'hauria imposat a les altres tres finalistes -Alboran, Aranda i Ávila-. D'aquesta manera, es tancaria així la denominació d’un vehicle que ja s’hauria d’haver conegut oficialment l’octubre de l’any passat. Hores d'ara s'està pendent de la data de presentació del nou model SUV ni del seu nom, però ja se sap que serà de 7 places. Segons la premsa alemanya especialitzada, aquesta presentació podria ser inminent.

Cal recordar que la primera fase de la tria es va obrir a l'estiu passat, quan es van aplegar més de 10.100 propostes per part de 130.000 persones de més de 100 països diferents.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: