Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan Pedro Díaz, nou gerent de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

El nou gerent va desenvolupar la seva carrera professional a TAQSA (posterioment Celanese)

Juan Pedro Díaz és el nou gerent de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) Juan Pedro Díaz és el nou gerent de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) AEQT
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 13:33

Juan Pedro Díaz ha assumit, des del passat 1 de febrer, la gerència de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), amb l’objectiu de coordinar i potenciar les sinèrgies entre les diferents companyies associades i impulsar la interacció entre el sector i el seu entorn. La seva experiència nacional i internacional serà fonamental per al desenvolupament dels serveis que ofereix l’associació.

Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Juan Pedro Díaz va desenvolupar la seva carrera professional a l’empresa TAQSA (posteriorment Celanese) on va exercir diversos càrrecs de creixent responsabilitat, als camps del Supply Chain i Manufacturing arreu d’Europa, fins arribar a ser director global de Compres Indirectes i Serveis de l’empresa multinacional americana Celanese.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: