Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La secció de crèdit de la Cooperativa de Vila-seca tanca després de 99 anys

Del 2 de novembre al 29 de desembre, es liquidaran tots els dipòsits dels socis

A partir del 2 de novembre, els socis podran liquidar tots els seus dipòsits A partir del 2 de novembre, els socis podran liquidar tots els seus dipòsits CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Octubre 2017 16:25

L’assemblea extraordinària de socis de la Cooperativa de Vila-seca, celebrada el passat divendres 27 d’octubre, va acordar el tancament i liquidació ordenada de la seva Secció de Crèdit.

Després de 99 anys d’activitat i malgrat l’extraordinària situació en que es troba la Secció de Crèdit, tan a nivell patrimonial com de liquiditat, la crisi econòmica i financera d’aquests darrers anys més les pròpies despeses de gestió, ha comportat una reducció dels marges financers que ha conduit al tancament formal d’aquesta secció.

D'altra banda, l’entrada en vigor de la nova Llei 7/2017 sobre les Seccions de Crèdit de les Cooperatives ha fet que les noves exigències normatives a implementar, incrementin els costos de gestió.

Segons informa la cooperativa, a partir del 2 de novembre i fins al 29 de desembre, es procedirà a liquidar tots els dipòsits dels socis, a mesura que passin per les oficines.

La resta de seccions seguiran la seva activitat com fins ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: