Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El complex de Tarragona d’Ercros redueix la seva accidentalitat un 52% i les seves emissions un 2%

Les fàbriques de Tarragona i Vila-seca I han celebrat 19 i 12 anys respectivament sense patir cap accident amb baixa

Imatge de la fàbrica de Vila-seca I Imatge de la fàbrica de Vila-seca I CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 17:09

El 2016, el Complex de Tarragona d’Ercros, integrat per les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona, va reduir un 52% el seu índex de freqüència general d’accidents respecte de l’any anterior i un 74% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquest índex mesura el nombre d’accidents –amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d’hores treballades. Les fàbriques de Tarragona i Vila-seca I –que acaben de celebrar 19 i 12 anys respectivament- no han patit cap accident amb baixa entre el personal propi.

En el exercici passat, el Complex de Tarragona també va reduir el seu índex d’emissions un 2% respecte del 2015 i un 18% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquest índex mesura les substàncies emeses a l’aire i a l’aigua i els residus generats.

El Complex de Tarragona pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros. La fàbrica de Vila-seca I produeix clor, sosa càustica i els seus derivats inorgànics, amb aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, dels detergents, agrícola i paperer. El centre de Vila-seca II es dedica a la producció del PVC i, en el seu procés de fabricació, consumeix clor produït a Vila-seca I. Per la seva banda, el centre de Tarragona es dedica a subministrar serveis a altres empreses del polígon sud de la ciutat. Ercros està adherida voluntàriament des del 1994 al programa ‘Responsible Care’ que té com a objectiu aconseguir que les empreses químiques, en el desenvolupament de la seva activitat, arribin a millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i la transparència. El 2016, el grau de compliment dels set codis de pràctiques de gestió del programa ‘Responsible Care’ per part d’Ercros va ser del 99,4%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: