Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pacte Camp de Valls es reuneix amb empresaris de l’àmbit de la logística

A la reunió s’han tractat diversos temes com la necessitat de trobar solucions per a formar treballadors qualificats

Reunió que va tenir lloc el passat 10 de juliol Reunió que va tenir lloc el passat 10 de juliol CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Juliol 2017 11:43

El Pacte Camp de Valls va organitzar una reunió amb empreses representants del sector estratègic de la logística amb l’objectiu de tractar els principals temes que preocupen a aquesta activitat present al territori. Les sis empreses de Valls, Alcover i Vila-rodona que van assistir –Ikea, FM Logistics, ID Logistics, BG Logistics, Transports Titu i Prat International Brand-, van poder exposar i compartir les necessitats i reptes de futur que tenen en aquest moment en àmbits com l’eficiència energètica, les comunicacions per carretera i per tren, les telecomunicacions, el transport públic i els serveis en els polígons industrials.

La trobada també va servir per trobar sinergies entre els empresaris que podrien coincidir en una estratègia conjunta per negociar plegats qüestions rellevants com el preu i la qualitat de l’energia, els serveis portuaris o la demanda d’inversions en infraestructures en el territori. Els empresaris de l’àmbit de la logística també van coincidir en la necessitat de trobar solucions per a formar treballadors qualificats, especialment en posicions de comandament mig i amb coneixements i experiència en gestió i manteniment.

El Pacte Camp de Valls es va crear per afavorir –a partir d’estratègies conjuntes- la captació de noves empreses i la creació d’ocupació per la millora de la competitivitat econòmica de la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: