Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dow Tarragona, 50 anys fent química sostenible

El ministre De Guindos presideix l’aniversari de Dow Chemical Tarragona

L'acte de celebració dels 50 anys de Dow Chemical Tarragona va reunir prop de 1.200 persones al Palau Firal i de Congressos de Tarragona L'acte de celebració dels 50 anys de Dow Chemical Tarragona va reunir prop de 1.200 persones al Palau Firal i de Congressos de Tarragona JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Empreses Marina Martínez
Dijous, 29 Juny 2017 08:18

Amb el Palau de Congressos ple de gom a gom, Dow Chemical Tarragona va celebrar ahir el seus cinquanta anys d’història. En l’acte hi van participar diverses autoritats, com ara el president executiu de Dow, Heinz Haller; el president de Dow Chemical Ibérica, Antón Valero; el director del complex a Tarragona, Jaume Sarriol; el ministre d’Economia d’Espanya, Luis de Guindos; o la vicepresidenta del govern català, Neus Munté. La celebració va girar entorn del principal objectiu emmarcat des del 2015 fins al 2025: els plans de sostenibilitat.

El president de Chemical Ibérica, Antón Valero, va valorar la gran feina realitzada aquests anys, però va remarcar que “volem ser líders i volem unes polítiques europees iguals per a tothom”. A més, va explicar que “l’ecosistema és el motor de canvi per desenvolupar la sostenibilitat”. En aquest sentit, el president executiu de Dow, Heinz Haller, va recordar que “s’ha de protegir el planeta per a les futures generacions”. Alhora, va advertir que s’havia d’estar alerta amb la digitalització, la globalització i la sostenibilitat: “Hem de continuar creant productes innovadors que donin resposta a les nostres necessitats de manera sostenible.” El ministre d’Economia, Luis de Guindos, va destacar aquesta innovació “per continuar incrementant el pes de la indústria i així mantenir una bona economia a Espanya”.

Dow Chemical Tarragona, en aquests plans de sostenibilitat, vol deixar enrere la societat basada en la química de carbó i treballar amb recursos reutilitzables fomentant l’economia circular. Altres objectius són donar valor a la natura, el potencial de les persones i de la ciència, i ampliar la confiança en la tecnologia química. A més, vol mantenir el lideratge generant innovació que marqui la diferència.

En la celebració també es va atorgar el premi Dow 2017, reconeixent el treball acadèmic i professional d’un dels alumnes de la Universitat Rovira i Virgili, Sergi Rocamora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: